OBDELOVALNI CENTRI

sui_80

V prodajnem programu imamo 16 različnih obdelovalnih centrov – 12 vertikalnih in 4 horizontalnih iz podjetja TAJMAC – ZPS. Imamo majhne zelo precizne centre pa vse do največjih – obdelovalno območje čez 2000 mm. Stroji so narejeni v EU in so izredno masivni in precizni.

Več

STRUŽNICE

SBL 300

Podjetje Rebik d.o.o., je zastopnik za dve priznani evropski podjetij na področju izdelave strojev za strojno obdelavo. Stroji so kompletno izdelani v EU in s tem ponujajo največjo kakovost glede na ceno. V prodajnem programu imamo več kot 20 vrst stružnic in stružnih centrov. Podjetje TRENS s.a. je naslednik podjetja TOS TRENS, kjer izdelujejo izključno stružnice. V proizvodnem programu imajo 6 univerzalnih stružnic, 4 ciklične stružnice in 4 CNC stružne centre.

Podjetje TAJMAC-ZPS pa izdeluje velikoserijske stružnice – več vretenske in stružne centre kjer se premika obdelovanec in ne orodje. V prodajnem programu imamo 8 več vretenskih stružnih centrov in 7 stružnih centrov, kjer se premika obdelovanec - „sliding headstock“.

Več